Picl in Rialto

Di 28 maa 2017


Nieuw op Picl: 3 Faces en Chavela. Ook nog te zien: 3 topfilms van World Cinema Amsterdam 2017: Bar Bahar, Kedi & The Wound. Verder: The Road to MandalayEl presidenteTime TrialRoze zomer films (iedere week een nieuwe titel), Zagros, Voyage of Time: Life's Journey, WesternUbiquity en Garden of Life.

Alex van Warmerdam films op Picl:
Op uitnodiging van het EYE Filmmuseum maakt Alex van Warmerdam deze zomer een expositie met nieuwe films, installaties en objecten: Alex van Warmerdam - L’histoire kaputt. Film, theater, vormgeving en schilderkunst komen samen en belichten alle facetten van Van Warmerdams kunstenaarschap; in alle onderdelen van de tentoonstelling schuilt de nuchtere verbeelding en eigenzinnigheid van Van Warmerdam als film- en theatermaker, schrijver en schilder.

De tentoonstelling laat de nuchtere verbeelding en eigenzinnigheid van de film- en theatermaker, schrijver en schilder zien. Van Warmerdam heeft negen speelfilms geregisseerd. Drie daarvan: 'Schneider vs Bax', 'Borgman' en 'De Jurk' zijn ter gelegenheid van de Van Warmerdam expo nu te zien in onze online zaal, op Picl.

Klik hier om het hele Rialto-aanbod op Picl te zien.